Üyelere Özel

KAMPANYA DEVAM EDİYOR, KAPAKLAR TORBAYA !

Plastik Kapak Toplama Kampanyası

Ülkemizde her yıl çoğu trafik kazalarından kaynaklanan sakatlanmalar sebebiyle yürüyemez hale gelenler için Türkiye Sakatlar Derneği yararına bir yardım kampanyası yapılmasına karar verilmiştir.

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ’ nın Sosyal Sorumluluk Projelerinden biri olarak gerçekleştirilecek olan bu kampanyaya tüm üyelerimiz davetlidir.

Her renk ve her çeşit plastik kapak kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.

Ailenizle,arkadaşlarınızla,komşularınızla,çalışanlarınızla ve müşterilerinizle toplayacağınız her çeşit ve her renk plastik kapakları dolduracağınız torbanızı en yakın biriktirme adresine teslim etmenizi bekliyoruz.

Torbalarınızı teslim edeceğiniz biriktirme yerleri www.pscTürkiye.com.tr adresindeki size en yakın PSC şubeleridir.

Topladığınız plastik kapakları koyduğunuz torbanızın üzerine isminizi -İSMMMO Üye Sicil Numaranızı -Cep Telefonunuzu ve Torbanın Tartı Miktarını (kg) yazarak kampanya partnerimiz PSC nin acentelerine bırakarak Türkiye Sakatlar Derneğine ulaşmasını sağlayacaksınız.

www.pscTürkiye.com.tr sitesinden size en yakın biriktirme adreslerini bulabilirsiniz.

Biriktirme adreslerine bırakacağınız Plastik Kapak Toplama Kampanya Torbalarınız için bir ödeme yapmanız gerekmemektedir.



Saygılarımızla

Yönetim Kurulu


 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.