Üyelere Özel

21. Olağan (Seçimli) Genel Kurul

Sayın Üyemiz,

Odamızın, 21. Olağan (Seçimli) Genel Kurulu aşağıdaki gündem doğrultusunda, 08-09 Mayıs 2010 tarihlerinde saat 11.00'de, Kurutuluş Caddesi No:114 Kurtuluş - Şişli adresindeki Oda Merkezimizde, çoğunluk sağlanamadığı takdirde, 15-16 Mayıs 2010 tarihinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacaktır.

Genel Kurul'a katılmanızı rica ederiz.

Yahya ARIKAN

Birinci Gün: 15 Mayıs 2010 Cumartesi
Yer:    Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

İkinci Gün (Seçim): 16 Mayıs 2010 Pazar
Yer:    Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı
Saat: 09:00 - 17:00

- Aidat borcu oy kullanmaya engel değildir.
- T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanınızı veya ehliyetinizi getirmeyi unutmayınız. (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı veya ehliyeti olmayan üyelerimiz bu kimlik kartları ile beraber Oda kimlik kartını da getirirlerse oy kullanabileceklerdir.)

1 - Açılış
2- Başkanlık Divanı'nın Seçilmesi ve Divan'a Genel Kurul Tutanaklarını İmzalama Yetkisinin Verilmesi,
3- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın Okunması,
4- İSMMMO Belgeselinin Gösterimi,