Stajyerlere Özel

Stajı Devam Eden Adayların Evraklarını Getirmeleri İçin Randevu Sistemi

STAJI DEVAM EDEN ADAYLARIN EVRAKLARINI TESLİM EDEBİLECEKLERİ RANDEVU TARİHLERİ
04 - 29 OCAK 2021 OLMAK ÜZERE UZATILMIŞTIR.

    Bu randevu sisteminden yalnızca stajı devam eden adaylar için 04 - 29 Ocak 2021 tarihleri arasında yanlızca PAZARTESİ ve PERŞEMBE günleri 10:00 - 14:00 saatleri arasında randevu alabileceklerdir. Lütfen aşağıda belirtilen günlerde getireceğiniz evrakların içeriğine göre randevu alarak geliniz.

RANDEVU ALMADAN GELEN ADAYLARIN EVRAKLARI HER NE SEBEPLE OLURSA OLSUN TESLİM ALINMAYACAKTIR.

-   Randevu sistemine dahil olan stajyerlerimiz her hafta yalnızca PAZARTESİ ve PERŞEMBE günleri 10:00 - 14:00 saatleri arası için randevularını alabileceklerdir.

-   Her hafta yalnızca PAZARTESİ günleri için açılacak randevu sisteminden (50 kişiyi geçmemek üzere) sabah 10:00 - 14:00 saatleri arasında evrak teslim dilekçelerini (SSK bildirgeleri, staj değerlendirme formu veya işten ayrılma dilekçesi ve evrakları ile rutin staj evrakları) randevu alınarak getirilebilecektir.

-   Her hafta yalnızca PERŞEMBE günleri için açılacak randevu sisteminden (30 kişiyi geçmemek üzere) sabah 10:00 - 14:00 saatleri arasında işyeri değişikliği ve meslek mensubu değişikliği evrakları randevu alınarak getirilebilecektir.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.