Stajyerlere Özel

Staja Giriş Sınavında Başarılı Olan Adaylar için TEOS ve Dijital Adım Üzerinden Yapılacak İşlemler Hakkında Önemli Duyuru

30.12.2022

Değerli Stajyerimiz,

02 Ocak 2023 tarihinden itibaren DİJİTAL ADIM UYGULAMASI'na geçişle ilgili bilgilendirmeleye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu tarihten itibaren Staj Başlatma, İşyeri Değişikliği, Meslek Mensubu Değişikliklerinizi öncelikle TEOS sistemine yapacağınız işyeri tanımlamanızdan sonra telefonunuza indireceğiniz Dijital Adım Uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Evraklarınız yüklediğiniz tarihten itibaren en fazla 1 (bir) ay içinde onaylanacaktır.

Stajınız başladıktan sonra sigorta çalışmalarınızı her ay bizzat TEOS üzerinden Staj SGK Gün Dökümü Butonuna tıklayarak açılan tabloda yer alan ilgili aylara çalışma gün sayınızı giriniz. Sigorta aylık bildirgelerinizi ayrıca Odamıza sunmanıza gerek bulunmamaktadır. Stajınızla birlikte oluşabilecek Dilekçe, Talep ve İsteklerinizi (sağlık mazeretleri, engelli indirimleri, kimlik bilgisi değişikliği, askerlik sevk-tehir işlemleri, yurtdışı eğitim, yurt dışı çalışma, işyeri adres değişikliği, işyeri unvan değişikliği, ücret iadesi, staj veya sınavlara ilişkin DİĞER talepler) Dijital Adım Uygulamasındaki Diğer Talepler bölümünden Odamıza fiziki olarak dilekçe ve evrak getirmeden yükleyebilirsiniz. Dilekçeleriniz 15 gün içinde onaylanacaktır.




Lütfen telefonla bilgi almayınız. Sorularınızı staj@ismmmo.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

İSMMMO Staj Birimi

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.