Stajyerlere Özel

STAJYER İÇİN AÇILAN RANDEVULAR VE BİLGİLENDİRME

Ocak dönemi olarak belirlenen 01 ocak 2021-30 nisan 2021 staj başlatma dönemi için odamıza getirilmesi gereken ancak tam kapanma nedeniyle ertelen evraklar 20 mayıs-07 haziran 2021 tarihleri arasında açılacak randevu sisteminden randevu almak suretiyle teslim edilebilecektir.

2021/2.dönem smmm sınavlarına katılacak adaylar ön başvurularını bu süreçte 31 mayıs 2021 tarihine kadar teos sisteminden yapabilirler. Başvurular tamamlandıktan sonra odamız tarafından belirlenecek tarihlerde randevu açılacak olup, adaylar bilgilendirileceklerdir.

2021/2.dönem smmm sınavlarına odamız kurslarına staj süresini kısaltmak suretiyle katılan adayların kurs bilgileri teos sistemine girilmiştir. Adaylar bu tarihten sonra teos sistemi üzerinden 31 mayıs 2021 tarihine kadar sınav ön başvurularını yapabilirler. Başvurular tamamlandıktan sonra odamız tarafından belirlenecek tarihlerde randevu açılacak olup, adaylar bilgilendirileceklerdir.

Staja devam eden adaylardan tam kapanma genelgesi gereği randevusu ertelen stajyerlerin tarihleri bizim tarafımızdan belirlenmiş olup, söz konusu stajyerlerimize sms gönderilmiştir.

Türmob kimlik kartı odamıza ulaşan stajyerlerimizin randevu sistemi 20 mayıs 2021-30 haziran 2021 tarihleri arasında açık olacaktır. Randevu alarak odamıza gelebilirsiniz

Konuya ilişkin kısa sorularınızı staj@ismmmo.org.tr adresine gönderebilirsiniz.



Bilgilerinize sunarız

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.