Stajyerlere Özel

03 Kasım 2012 Tarihinde Düzenlenecek Olan Staja Giriş Sınavı Başvuru Listesi İlan Edilmiştir

Değerli Aday Meslek Mensubumuz,

Listeden adınızı kontrol ettikten sonra isminiz yoksa lütfen staj@ismmmo.org.tr adresine 12 EYLÜL 2012 tarih, saat 13.00 kadar e-posta gönderiniz. Yayınlanan liste İstanbul SMMM Odasının kontrol amaçlı listesi olup (Başka ilden başvuruları kapsamamaktadır), sınava giriş belgeleri, http://teosweb.tesmer.org.tr adresinden sınavdan 15 gün önce yayınlanacaktır.

Anadolu Üniversitesi tarafından Ağustos 2012 Dönemi başvuruları için Staja Başlama sınavı 03 Kasım 2012 Cumartesi günü yapılacaktır.

Sınavlar Lisans/Yüksek lisans olmak üzere tek grup halinde test usulü ile aynı gün ve saatte merkezi olarak Ankara ve İstanbul illerinde yapılacaktır.

Anadolu Üniversitesi ile yapılan protokol gereği aday belgesindeki fotoğrafın son altı ay içerisinde çekilmiş adayı kolaylıkla tanıtacak nitelikte olması gerekmektedir. Aksi durumda hiçbir uyarıya gerek kalmadan adayların başvuruları iptal edilecektir.

Adaylar durumlarına uygun olmayan sınav türüne başvurması veya herhangi bir nedenle evraklarını yanlış, eksik doldurmaları halinde başvuruları değiştirilmeyecek, başvuruları ve katılmış oldukları sınav geçersiz sayılacaktır.

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenecek sınavlarda "Sınava Giriş Belgesi" ve "Sınav Sonuç Belgeleri" adaylara posta yoluyla gönderilmeyecektir

BAŞVURU LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.