29 Mayıs 2016 Oda Seçimleri İçin Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenlenmiştir.

Değerli Üyelerimiz,

29 Mayıs 2016 Pazar günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Harbiye/Şişli adresinde yapılacak Odamız Seçimlerine katılarak, oyunuzu kolaylıkla kullanabilmeniz amacıyla, seçim günü çeşitli ulaşım seçenekleri oluşturulmuştur.

ÖNEMLİ HATIRLATMA
Oy verme işlemi 29 Mayıs 2016 Pazar günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olup, oy verme 17.00'de sona ereceğinden trafik yoğunluğunu gözetmelerini hatırlatırız.

Aidat borcu oy kullanmaya engel değildir.T.C.Kimlik Numaralı nüfus cüzdanınızı veya T.C.Kimlik Numaralı ehliyetinizi getirmeyi unutmayınız.

Otobüs Seferlerine Ulaşmak için lütfen tıklayınız.