Kurumsal

"mukellef.co" isimli Web Sitesi Hakkında Açıklama

Odamıza "mukellef.co" isimli web sitesi ile ilgili pek çok şikayet başvurusu gelmiştir. Oda olarak yaptığımız inceleme ve tespitler neticesinde; 3568 sayılı Meslek Yasası ve Yönetmeliklerine aykırı faaliyetlerde de bulundukları gerekçesiyle, ilgililer hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na 23.01.2020 tarihinde suç duyurusunda bulunulmuştur.

Ayrıca; ilgililere, mevzuata aykırı faaliyetlerine bir an önce son vermeleri gerektiğine ilişkin ihtarname gönderilmiş, konuyla ilgili bir meslek mensubuna da disiplin işlemleri başlatılmıştır.

n11.com adlı web sitesinde de, birkaç gündür "mukellef.co" isimli firmanın reklamı/yönlendirmesi yapıldığından; n11.com web sitesi yetkililerine, web sitelerinden bu firma ile ilgili hukuka aykırı olarak yaptıkları reklam ve aracılık/işbirliği faaliyetlerine bir an önce son verilmesi hakkında ihtarname gönderilmiştir.

Meslek mensuplarımızın bilgisine sunulur.


Saygılarımızla.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.