26-27 KASIM 2022 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK SMMM SINAV BAŞVURULARI BİLGİLENDİRME GÜNCELLEMESİ

02.08.2022, Cuma

Değerli Stajyerimiz,

SMMM Sınav başvuruları için sistem tarafından daha önce taranmış işyeri evraklarınız dışında yüklenmesi gereken yeni işyeri vb. evraklarınız varsa TEOS sistemine tanımlamanız ve SMMM Ortak Evrak Listesinde istenen evraklarınızı ve Odadan alacağınız SMMM Sınav Dosyasını Dijital Adım Uygulaması üzerinden yüklemeniz ve TEOS sistemi üzerinden sınav başvurunuzu yapmanız gerekmektedir.

İşlemlerinizin tamamlanabilmesi için evraklarınızla birlikte 02.09.2022 tarihinden itibaren randevu almak suretiyle odamıza gelebilirsiniz.

Bilgilerinize.

İstanbul SMMM Odası