Üyelere Özel

Denetim eğitimleri başlıyor

Değerli Üyemiz,

TÜRMOB tarafından planlanan ve Odamız tarafından yürütülen TTK ve KOBİ-TFRS eğitimlerimiz tamamlanmıştır

https://egitim.tesmer.org.tr/portal adresinden portala girmek için TEE-T.C.NO bölümünü yazarken lütfen büyük harflerle TEE-T.C.kimlik Numaranız ve şifre kısmına size gönderilen geçici şifrenizi yazınız. TEE- yazmadan sadece T.C.Kimlik numaranız ile giriş yapamazsınız.

Portaldan 36 saatlik uzaktan DENETİM Eğitimleri 25 Nisan 2012 Çarşamba günü, saat 10.00 da başlayacak ve 7 Mayıs 2012 tarihinde saat 23.59 da sona erecektir. Belirlenen tarihler arasında istediğiniz saat ve günde portala giriş yaparak DENETİM eğitiminizi tamamlamanız gerekmektedir.

Odamız tarafından yapılan yüz yüze TTK ve KOBİ-TFRS eğitimlerini tamamlayanlar ile uzaktan 36 saatlik (portaldan) DENETİM Eğitimini TÜRMOB portalından tamamlayan üyelerimiz daha sonra yapılacak 42 saatlik yüz yüze eğitimlere başvuru yapabileceklerdir. Eğitimi tamamlamayanlar yüz yüze eğitime alınmayacaktır.

Başvurular alındıktan sonra yerleştirmeler yapılacak ve eğitim birimlerimizde eğitimler başlayacaktır.

Bilgilerinizi rica eder, iyi bir eğitim dönemi geçirmenizi dileriz.

Saygılarımla,

Yahya Arıkan
Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.