Üyelere Özel

Denetim Eğitimi Duyurusu

Değerli Üyemiz,

DENETİM eğitimlerine Odamızdan 14.000 meslek mensubumuz başvuru yapmış olup, bugün itibariyle 10.500 kişi uzaktan eğitime giriş yaparak "Kendinizi Değerlendirin" uygulanmasını tamamlamıştır.

İşlerinizin yoğunluğu dikkate alınarak "Kendinizi Değerlendirin" uygulaması 16 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 23.59 a kadar uzatılmıştır. 

Portala giriş yaparken bir takım eksiklikler yüzünde giriş yapamadığınız görülmektedir. Lütfen giriş yaparken ve yaptıktan sonra aşağıdaki uyarıları dikkate alınız. 16.05.2012 tarih, saat 23.59 dan sonra sistem kapanacaktır.

  1. KENDİNİZİ DENEYİN e giriş yapabilmek için, TTK ve KOBİ+TFRS eğitimlerini tamamlamış olmak şarttır.
  2. KENDİNİZİ DENEYİN uygulamasına https://egitim.tesmer.org.tr/portal/ linkinden giriş yapabilirsiniz.
  3.  Portal şifreniz daha önce size bildirilmiştir. Yeniden hatırlatmak gerekirse Kullanıcı Adı:TEE-T.C.NO bölümünü yazarken lütfen büyük harflerle TEE-T.C.Kimlik Numaranız (örneğin: TEE-1234567890) ve şifre kısmına size gönderilen geçici şifrenizi (123456) yazınız. TEE- yazmadan sadece T.C.Kimlik numaranız ile giriş yapamazsınız. Şifrenizi unuttuysanız yada başka sorunlar için lütfen  'teos@tesmer.org.tr' adresine mail gönderiniz.
  4. Portala girdikten sonra, Kendiniz Deneyin uygulamasına girebilmek için "Kişisel İşlemler" linkine tıklayıp varsayılan bir iletişim adresi, en az 2 telefon numarası, bir eğitim durumunu ve bir eposta adresini eksiksiz yazmanız ve TTK ve KOBİ+TFRS Eğitimlerine katılmış olmanız gerekmektedir.

İyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Yahya Arıkan
Başkan

NOT:KENDİNİZİ DENEYİN SİSTEMİ KULLANIM AÇIKLAMASI

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.