27 Şubat 2016 Tarihinde Düzenlenen Staja Giriş Sınavında Başarılı Olan Adaylarımızın "Bir Günlük Zorunlu Eğitimi" Hakkında

30.03.2016

Değerli Stajyer Adayımız,

27 Şubat 2016 tarihinde düzenlenen Staja Giriş Sınavında başarılı olan adaylarımız için, 11-15-20-21 Nisan 2016 tarihlerinde 17:00-19:30 saatleri arasında "Bir Günlük Zorunlu Eğitim" düzenlenecektir. Adaylar sadece bir gün eğitime katılacaklardır. Eğitimimiz adı üzerinde zorunludur. Askere giden veya Doğum izninde olan adaylardan eğitime katılamayacak adaylarımız mücbir sebepleri sona erdikten sonra düzenlenecek eğitime katılabilirler. Askere gidecek erkek adayların gitmeden önce, sınav kazandı belgesi ve sevk evrakının bir fotokopisini, Doğum izninde bulunan adayların iş göremezlik belgesini Odamıza teslim etmesi yeterlidir.

Daha önceki dönemlerde sınavı kazanıp eğitime katılamayan adaylar, yukarıdaki eğitim tarihlerinden herhangi birine gelip hazirun listesine isimlerini ekleterek katılabilirler,

Saygılarımızla,
Staj Birimi

Hangi gün zorunlu eğitime katılacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.