2021/OCAK DÖNEMİ STAJ BAŞLATMALAR İÇİN YENİ RANDEVU KAYITLARIMIZ 19.04.2021 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR .

RANDEVU TARİHLERİMİZ: 19 Nisan - 07 Mayıs 2021 tarihleridir.

Randevuya gelirken lütfen HES kodunuzu hazırlayınız ve HES kodu problemi olanların bu konuda staj@ismmmo.org.tr adresine bilgi vermeleri rica olunur.

Randevular belli bir sayıda açılmıştır. Lütfen size verilen randevu tarihinde geliniz.
Bu tarih dışında gelenlerin evrakları değerlendirme dışında tutulacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Odamız tarafından daha önce 28 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapanlar için açılmış olan OCAK DÖNEMİ STAJ BAŞLATMA başvuruları 1. Grubu tamamlanmıştır.

2. Grup için randevular 19 Nisan 2021 tarihinden itibaren başlayacak ve 07 Mayıs 2021 tarihinde sona erecektir. Kendilerine SMS ile bilgilendirme gelen adaylar randevu alabileceklerdir.

Önemle duyurulur...

İstanbul SMMM Odası