Kurumsal

PLASTİK KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI FİNAL TÖRENİ

PLASTİK KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI FİNAL TÖRENİ

Tarih: 03 Aralık 2014
Saat: 17.00
Yer: İSMMMO İlhan Güven Toplantı Salonu

İSMMMO ( İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ) ve TSD ( Türkiye Sakatlar Derneği ) ile kampanya partnerimiz PSC ( PSC Uluslararası Paketleme Hizmetleri Malzemeleri Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi . Kargo ) tarafından tertiplenmiş olan PLASTİK KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI sona ermiştir.
Ülkemizde her yıl çoğu trafik kazalarından kaynaklanan sakatlanmalar sebebiyle yürüyemez hale gelenler için Türkiye Sakatlar Derneği yararına başlattığımız yardım kampanyası sonucu toplanan kapaklarla ihtiyacı olanlara verilmek üzere Türkiye Sakatlar Derneğince ; Eğitim Bursları ,Yürüme Cihazları , Manuel veya Akülü Tekerlekli Sandalyeler temin edilecektir.
Bu kampanya ile üyelerimizin ; atık veya çöp konusunda dikkatini çekmek, bilgilendirmek, çevre bilinci uyandırmak ve ihtiyaç sahibi sakatlara dernekleri aracılığıyla sosyal fayda temin etmek hedeflenmiştir.

Her çeşit ve her renk plastik kapak kampanya kapsamında değerlendirilerek çevre bilinci / farkındalığı yaratılmıştır.

Kampanya ile üyeler ; çöpe attıkları şeylere biraz daha dikkat etmeye , her şeyin çöp olmadığına ,ayrıştırılan ve tekrar dönüştürülerek ekonomiye ve farklı şekilde kullanıma sokulabilen atıkların tekrar değerlendirilmesi için küçük fakat önemli bir çevre hareketine adım atmaya davet edilmişlerdir.

Geri dönüşüm sayesinde çöpe atılan şeylerle ekonomik ve sosyal fayda yaratılmış olması ile bu Sosyal Sorumluluk Projemizden beklentimiz tamamlanmış bulunmaktadır.

Çevre, Sosyal Sorumluluk Ve Afet Yönetimi Komitesi

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.