Kurumsal

Haziran 2018 Mesajı

Değerli Meslektaşlarım,

Yaz mevsiminin kendini göstermeye başlamasıyla meslektaşlarımızın bu yılın yorgunluğunu atma planlarını yapmaya başladığını görmekten memnuniyet duyuyorum.

İSMMMO daha önce de belirttiğimiz gibi eğitime odaklanmış şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle Aralık ayında yoğun bir şekilde devam eden Bilirkişilik Eğitimleri hali hazırda da dönem dönem devam etmektedir.

29 Mayıs Salı günü Etik konusunda çok başarılı bir etkinlik gerçekleştirdik. 1 Haziran Cuma günü ise İstanbul Vergi Merkezi (İVM) ile Odamızın birlikte düzenlediği Bağımsız Denetimde Geline Nokta konulu Panel mesleğimiz açısından oldukça önemlidir. Bu etkinlikler Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumuna bildirilmiş ve katılan Bağımsız Denetçilerin KGK Sürekli Eğitim Tebliği kapsamında kredi almaları mümkün olmuştur.

Ayrıca Odamız Finansal Raporlama Standartları (TFRS ve BOBİ FRS Kapsamında) konulu Eğitim Programı ile Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumundan Temel Eğitim kapsamında eğitim yapma yetkisi almıştır. Bu eğitim programına katılacak bağımsız denetçi meslek mensuplarımız 30 kredi almaya hak kazanacaklardır. Bu programın yanı sıra diğer programlarımız da hazırlanmış olup onların da izin alma süreci başlatılmıştır.

İSMMMO yönetim kurulumuz Mayıs ayında 2. Yılını doldurdu ve bu vesileyle yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür etmek isterim. Umarım önümüzdeki dönemde de meslek paydası altında ve mesleğimize fayda sağlayacak çalışmalarımıza odaklanıp ve bu büyük camiaya yakışır hizmetler sunmaya devam ederiz.

Haziran ayı içinde yaşayacağımız Ramazan bayramınızı kutlar, ülkemiz, mesleğimiz için güzel günler getirmesini dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,


Başkan

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.