Kurumsal

2019 - 2022 Dönemi


DENETLEME KURULU BAŞKANI
Yılmaz BOLGÜN (yilmaz_bolgun@ismmmo.org.tr)

  Doğum Yılı ve Yeri

1967 Hatay doğumludur.

  Öğrenimi

Samandağ Lisesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

  Çalışma Hayatı

1995 yılından itibaren Beşiktaş İlçesi’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2000-2008 döneminde İSMMMO Mesleki Denetim Komitesi, 2004-2010 döneminde İSMMMO Beşiktaş Oda Temsilci Yardımcılığı görevlerini yaptı. 2013-2016 döneminde İSMMMO Mesleki Gelişmeleri İzleme Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur. 2010 yılından itibaren İSMMMO Beşiktaş Oda Temsilciliği, 2016 yılından itibaren de İSMMMO Mesleki Uygulamaları Denetleme Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

  Kişisel bilgiler

Evli ve iki çocuk babasıdır.



Fatma ÖLMEZ (fatma.olmez@ismmmo.org.tr)
  Doğum Yılı ve Yeri

1973 Trabzon doğumludur.

  Öğrenimi

Üsküdar Ticaret Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

  Çalışma Hayatı

2012 yılından itibaren Üsküdar İlçesi’nde faaliyetini sürdürmektedir. 2011-2013 dönemi Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Üsküdar Şubesi yönetim kurulu üyeliği, 2012-2014 dönemi İSMMMO Üsküdar Oda Temsilci Yardımcılığı yapmıştır. 2013 yılından itibaren İSMMMO Üsküdar Oda Temsilciliği görevini sürdürmektedir.

  Kişisel bilgiler

Evli ve iki çocuk annesidir.



Serdar ÇAĞLAYAN (serdar.caglayan@ismmmo.org.tr)
  Doğum Yılı ve Yeri

1975 İstanbul doğumludur.

  Öğrenimi

1993 Beyoğlu Ticaret Lisesini ardından da Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinden mezundur.

  Çalışma Hayatı

Türkiye Avcılık Atıcılık Federasyonu Denetleme Kurulu üyeliğini icra eden Çağlayan, pek çok sosyal proje içinde yer almıştır. Özellikle gençlerin topluma kazandırılması hususundaki hassasiyetinden dolayı; 1453 Fatih Gençlik ve Spor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Fahri hemşehrisi olarak gördüğü için, İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü kurucu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Sürekli eğitime, gelişmeye ve teşkilatlanmaya verdiği değer noktasında, İstanbul Uzlaştırmacılar Derneği’nin kuruluşuna iştirak etmiş ve kurucu yönetim kurulu üyeliği devam etmektedir. Halihazırda, İstanbul Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Derneği'nin Basın, Yayın ve İletişim Komisyon Başkanı olarak İcra Kurulu Üyeliği bulunmaktadır.

  Kişisel bilgiler

Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.