Kurumsal

2016 - 2019 Dönemi




DENETLEME KURULU BAŞKANI
NADİR HİKMET GÜNEŞ  ( nadirhgunes@ismmmo.org.tr  )

Nadir Hikmet Güneş
  Doğum Yılı ve Yeri 1970 yılı Rize doğumlu.
  Öğrenimi Zeytinburnu İhsan Mermerci Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Muhasebe Yüksek Lisansı'nı tamamladı.
  Çalışma Hayatı 1995 yılından bu yana Bahçelievler ilçesinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 1998-2002 MMMB Derneği Bakırköy Şubesi'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2008 yılında TDHP'nin Muhasebe Standartlarına Uygunluğu SPK-TFRS-UFRS Uygun Mali Tablo Düzenleme Uygulaması isimli kitabı yayınlandı. 2008-2013 yılları arası Bahçelievler İlçe Temsilciliği ve 2009-2013 yılları arası İSMMMO Akademi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2011'den bu yana TÜRMOB Bağımsız Denetim Eğitmenliği ve 2013'ten bu yana İSMMMO Denetleme Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.
  Kişisel bilgiler Evli ve iki çocuk babasıdır.



AYSEL ELMAS ( aysel.tumer@ismmmo.org.tr  )

Sevim Varlık Şahin
  Doğum Yılı ve Yeri: 1973 yılı Sivas Zara doğumlu.
  Öğrenimi: Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi'nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi.
Çalışma Hayatı: 2002-2005 yılları arası Fatih, 2005 yılından bu yana Sultangazi ilçesinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2009'dan bu yana Sultangazi İlçesi Oda Temsilciliği ve 2015 – 2016 döneminde Yayın Kurulu Üyeliği görevini yapmıştır.
Kişisel Bilgiler Evli ve bir çocuk annesidir.


HALİL İBRAHİM AVCI ( halilibrahim.avci@ismmmo.org.tr  )

Sevim Varlık Şahin
  Doğum Yılı ve Yeri: 1969 yılı Niğde Hacıabdullah doğumlu.
Öğrenimi: Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Muhasebe ve Denetim alanında yüksek lisans yapmıştır.
Çalışma Hayatı: 2002 yılından bu yana Fatih ilçesinde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. Çeşitli derneklerde görev almıştır.
Kişisel Bilgiler Evli ve Üç çocuk babasıdır.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.