2008 - 2010 Dönemi

DENETLEME KURULU BAŞKANI
MUHAMMET ÖNCÜL

Muhammet Öncül
  Doğum Yılı ve Yeri 1954 Artvin doğumludur.
  Öğrenimi Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı 1989 yılından bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir. 1992-2000 dönemi MMMB Beyoğlu Şubesi Saymanlık görevinde bulundu. 2002-2008 yıllarında İSMMMO Beyoğlu İlçe Temsilciliği görevi yapmıştır.
  Kişisel bilgiler Evli ve iki çocuk babasıdır.

ŞENOL KOKAL

Şenol Kokal
  Doğum Yılı ve Yeri: 1967 Giresun doğumludur.
  Öğrenimi: Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Marmara Üniversitesi İİBF İşletme Anabilim Dalında master yaptı.
  Çalışma Hayatı: 1998-2001 dönemlerinde MMMB Derneği Zeytinburnu Şubesi Başkanlığını yaptı. 1998-2000, 2002-2008 dönemlerinde İSMMM Odası Zeytinburnu İlçe Temsilciliği görevini yapmıştır.
  Kişisel Bilgiler Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABİP KULLUKCU

Habip Kullukcu
  Doğum Yılı ve Yeri: 1957 Trabzon Sürmene doğumludur.
  Öğrenimi Lise eğitimini İstanbul'da tamamlamış olup, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesine devam etmektedir.
  Çalışma Hayatı: 1992 yılından beri Bakırköy'de meslek faaliyetini bağımsız olarak sürdürmektedir. 2004-2006 yılları arasında Bakırköy ilçesi oda temsilcisi yardımcısı görevlerinde bulunmuştur. 2006 - 2008 döneminde İstanbul SMMM Odası Denetleme Kurulu üyeliği yapmıştır.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.