2006 - 2008 Dönemi

BAŞKAN
YAHYA ARIKAN

Yahya Arıkan
 Doğum Yılı ve Yeri 1953 Antalya doğumludur.
  Öğrenimi Yüksek Öğrenim - İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi Şişli Siyasal Bilimler Yüksek Okulu mezunudur.
  Çalışma Hayatı Bir süre vergi dairesinde çalıştı. 1979 yılından bugüne kadar Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir. Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Beyoğlu Şubesi Kurucu Başkanlığını ve İSMMM Odası Müteşebbis Heyeti Başkanlığını yaptı.
Halen İstanbul SMMM Odası' nın Yönetim Kurulu Başkanıdır.
  Kişisel bilgiler Evli ve iki çocuk babasıdır.

BAŞKAN YARDIMCISI
HÜSEYİN FIRAT

Hüseyin Fırat
 Doğum Yılı ve Yeri: 1961 Elazığ doğumludur.
  Öğrenimi: Yüksek Öğrenim - Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.
  Çalışma Hayatı: 1994-1996 İSMMMO Kadıköy İlçe Temsilciliği, 1995-1997 Türkiye Muhasebe Uzmanları Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyeliğini, 1994-2000 yılı TESMER Eğitmenliği görevlerinde bulundu. 1990 yılından bugüne kadar Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak Kadıköy'de faaliyet göstermektedir.
  Kişisel Bilgiler Evli ve iki çocuk babasıdır.

ODA SEKRETERİ
YÜCEL AKDEMİR

Doğum Yılı ve Yeri: 1958 Ordu doğumludur.
  Öğrenimi Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.
  Çalışma Hayatı: 1990-1992 Dönemi TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyeliği, 1996-1998 Dönemi MMMB Genel Merkezi Denetim Kurulu Üyeliği yaptı. 1985 yılından bugüne kadar Beykoz'da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak faaliyet göstermektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.

SAYMAN
M. İHSAN YALÇIN

M.İhsan Yalçın
  Doğum Yılı ve Yeri: 1960 İstanbul doğumludur.
  Öğrenimi Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
  Çalışma Hayatı: 1980 yılından bu yana Şişli ilçesinde serbest muhasebeci olarak faaliyetini sürdürmektedir. Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Şişli Şubesi ve Çağdaş Muhasebeciler Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile 2004-2006 dönemi ilçe temsilciliği görevlerinde bulundu.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ
KAZIM MERMER

Doğum Yılı ve Yeri: 1969 Sivas Kervansaray doğumludur.
  Öğrenimi Ticaret Lisesi Mezunu olup, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmektedir.
  Çalışma Hayatı: Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Maltepe Şubesinde Yönetim Kurulu üyeliği ve çeşitli demokratik kitle örgütlerinde görev aldı. İSMMM Odası’nda 1990 yılından beri temsilci yardımcısı ve 2004-2006 dönemi ilçe temsilciliği görevinde bulundu. 1990 yılından beri Maltepe’de serbest muhasebeci olarak faaliyetini sürdürmektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve bir çocuk babasıdır.