Medya Merkezi

28 Mayıs 2001 HÜRSES - TESMER-İSMMMO Staj Hizmet Birimi hizmete girdi



İstanbul'daki stajyer muhasebeci adaylarının eğitimine hizmet edecek olan Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER), 22 Mayıs Salı günü meslek çevrelerinden çok sayıda kişinin ve oda başkanının katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan, iyi bir eğitim almadan meslekte başarılı olunamayacağını ve bir çok zorlukla karşılaşılacağın belirterek, "Mesleğin geleceğine yönelik bu hizmet biriminin çok önemli işler yapacağına inanıyorum" dedi.

Oda olarak eğitime önem verdiklerini, bu arada stajyer eğitimine olan talebin artması ile birlikte yetersiz kalan eski eğitim merkezinin yerine bir merkez kurma ihtiyacı olduğunu belirten İSMMMO yetkilileri, TÜRMOB'un da katkısıyla böyle modern bir binanın meydana getirildiğini söylediler.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.