Üyelere Özel

Haksız Rekabetle Mücadele Yazılımının Kullanımında Sıkça Yaşanan Sorunlarla İlgili Açıklamalar

20 Ocak 2015

Değerli Meslektaşım,
 
Daha önceki duyurularımızda; 13 Aralık 2013 tarihinde resmi gazetede yayımlanan Haksız Rekabetle Mücadele Mecburi Meslek Kararımızın 01.01.2015 tarihinden itibaren zorunlu olarak uygulanacağını belirtmiştik.
 
Gerek meslek kararımızın, gerekse yazılımın tek bir amacı vardır, "HAKSIZ REKABET EDENLERLE MÜCADELE ETMEK". Diğer bir anlamda bu uygulamadan "HAKLI REKABET EDENLERİN" en ufak bir endişe duymalarına gerek yoktur.

Haklı rekabet eden meslektaşlarımız,bu yazılımın uygulamasından kaynaklanabilecek her türlü eksiklik, yanlışlık veya güçlüğünü birlikte çözmek en önemli görevimizdir.
 
Doğaldır ki uygulamada aksaklıklar olacaktır. Sizlerden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda aksayan yönler düzeltilecektir.
 
Sizlere ekte gerek meslek mevzuatı açısından, gerekse yazılımın tekniği açısından, uygulamada sıkça sorulan sorular ile ilgili bilgilendirmek istedik.
 
Hakkımız olan onurlu bir geleceğin bizlerin olması dileği ile saygılar sunuyorum.
 
Dr. Yahya Arıkan
Başkan
 
·      Haksız Rekabetle Mücadele Meslek Kararı ile ilgili sıkça sorulan sorular ve cevapları .

·      Haksız Rekabetle Mücadele Yazılımının kullanımında teknik açıdan sıkça sorulan sorular ve cevapları.
 
 
 

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.